Asperges van de Rith verkoopt gedurende het seizoen verse asperges in de boerderijwinkel. We zijn dan 7 dagen per week open. Naast asperges verkopen we ook allerlei andere heerlijkheden die je nodig hebt om een asperge menu te bereiden. Geschrapte krieltjes, eieren, roomboter, verschillende sauzen, eigengemaakte aspergesoep, aardbeien, witte wijn en aspergebieren.

Al jaren zijn we aangesloten bij het Brabants Asperge Genootschap. Dit genootschap promoot al bijna 30 jaar de Brabantse aspergecultuur. Naast aspergetelers zijn er ook restaurants en ambachtelijke slagers bij aangesloten. Het Brabants Asperge Genootschap kiest elk jaar de aspergewijn van het jaar uit. Zij hebben ook eigen aspergebieren. Natuurlijk zijn deze bij Asperges van de Rith te verkrijgen.

 

De horeca weet ons ook goed te vinden. We verkopen aan heel veel restaurateurs in Breda en omgeving. Maar ook de koks in de verpleeghuizen kennen de weg naar Asperges van de Rith. Heb je een horecazaak of een zorginstelling en wil je je gasten of de bewoners de allerlekkerste asperges serveren, bel ons voor meer informatie. We kunnen je alles vertellen over onze leveringsvoorwaarden en andere zaken.

 

We hebben bijna elke dag volop asperges. Echter het kan voorkomen door bijvoorbeeld weersinvloeden dat ze tijdelijk zijn uitverkocht. Bel ons op tijd als je zeker wilt zijn van ons aanbod of bestel ze alvast.


7 dagen open
tijdens het aspergeseizoen

Gratis
parkeren

voor de deur

Pinnen
kan bij ons in
de winkel

Asperge
cadeaupakketten

stellen wij samen
Winkel

Winkel

Wij hebben gedurende het aspergeseizoen een boerderijwinkel waar naast asperges en onze eigengemaakte aspergesoep ook allerlei heerlijke andere producten worden verkocht zoals krieltjes, eieren, ham, zalm, sauzen, roomboter, witte wijn en aspergebieren.