Koningsdag wordt met ‘een klein beetje van Maggi’ gevierd!

 

Op zaterdag 27 april, op Koningsdag, zijn wij open van 09:00. 16:00 uur. Natuurlijk is het dan ook een feestje bij Asperges van de Rith. Bij aankoop van 2 kg asperges, krijg je er van ons een zakje Maggi saus gratis* bij. 

 

Natuurlijk kun je de asperges voor deze dag ook al vast bestellen via ons bestelformulier.

 

*Let wel deze actie geldt alleen op Koningsdag.

 

Laat de zon maar komen

 

De lente is gelukkig in aantocht, maar op dit moment is het nog behoorlijk koud en dat merken wij ook aan onze teelt. We moeten dan ook nog flink bij warmen om de asperges goed te laten groeien. Gelukkig verwachten we de aankomende dagen wat beter weer. Onze asperges kunnen namelijk wel wat zon gebruiken. Ondanks het tegenvallende weer zijn de asperges van goede kwaliteit. 

 

We willen zoveel als mogelijk rechte exemplaren steken, maar soms zitten er ook wel eens wat kromme tussen. Natuurlijk gooien wij deze niet weg. De rechte asperges kun je bij ons onder klasse AAA, AA, A en B kopen. De kromme varianten en ook stukken asperges zijn zeer geschikt om te wokken of soep van te maken. Wij verkopen deze ongeschild in voorverpakte zakken van 1 kg in onze winkel.

 

Wat is het verschil tussen AAA, AA, A en B?

 

In onze boerderijwinkel krijgen wij dagelijks deze vraag. Het verschil is de dikte van de asperges. De asperges met de AAA-klasse zijn de dikste. Daarna loopt de dikte af van AA naar A. De B’tjes zijn weer iets dunner en de asperges met klasse C zijn de aller dunste die wij in onze winkel verkopen. Qua smaak zijn ze allemaal even lekker. 

 

Openingstijden

 

Wij zijn dit seizoen alle dagen van de week open. Onze openingstijden zijn:

 

Maandag t/m vrijdag     09:00 – 18:00 uur

Zaterdag                         09:00 – 17:00 uur

Zondag                           09:00 – 16:00 uur

 

Hou onze social media goed in de gaten, want soms verruimen wij de openingstijden bij extra drukte voor bijvoorbeeld de feestdagen. Op Koningsdag kun je tussen 09:00 – 17:00 uur bij ons terecht.

 

Jullie zijn geweldige klanten en toffe volgers

 

Wat krijgen we elke keer weer leuke reacties van klanten via onze social media. Dat geeft ons weer extra energie om niet alleen de lekkerste asperges van de Rith voor jullie te steken, maar ook onze winkel zo mooi als mogelijk te presenteren. 

 

Volg je ons nog niet op Facebook of Instagram? Leuk om zo contact te houden. 

 

We wensen je verder een heerlijke Koningsdag toe. Laat de oranje tompoezen maar smaken! 

 

 

Familie van Aart en medewerkers


23 april 2024

bekijk alle berichten
Koningsdag wordt met ‘een klein beetje van Maggi’ gevierd! - april 2024

7 dagen open
tijdens het aspergeseizoen

Gratis
parkeren

voor de deur

Pinnen
kan bij ons in
de winkel

Asperge
cadeaupakketten

stellen wij samen
Winkel

Winkel

Wij hebben gedurende het aspergeseizoen een boerderijwinkel waar naast asperges en onze eigengemaakte aspergesoep ook allerlei heerlijke andere producten worden verkocht zoals krieltjes, eieren, ham, zalm, sauzen, roomboter, witte wijn en aspergebieren.