Afgelopen zaterdagmiddag hebben we ons aspergeseizoen afgesloten met een goed glas aspergebier. Na drie volle maanden zeven dagen in de week gewerkt te hebben, hadden we dat meer dan verdiend.

Het was een druk seizoen deze keer vol met verrassingen, veel regen en weinig zon. Gelukkig bleef ondanks dit alles de kwaliteit van onze asperges op hoog niveau en wisten jullie onze boerderijwinkel massaal te vinden. We willen jullie dan ook ontzettend bedanken voor jullie klandizie. We hebben door jullie een heel goed aspergeseizoen gedraaid. Natuurlijk nodigen we jullie van harte uit om volgend jaar onze boerderijwinkel opnieuw te komen bezoeken voor overheerlijke asperges, ham, eitjes en allerlei andere nevenproducten. Jullie zijn meer dan van harte welkom.

 

En nu even rust

 

Op dit moment zijn we druk bezig met opruimen en zijn we de winkel aan het omzetten naar een loods om de witlofteelt in september weer op te starten. Eind van de week verwachten we ver klaar te zijn en gaan we het heel even wat rustiger aan doen.

Voor nu wensen we jullie een heerlijke zomerperiode toe. Hopelijk krijgen we heel veel zon en kunnen wij allemaal met volle teugen van het leven genieten.  

 

Laten we buiten eten en de zomer proeven!

 

Tot volgend jaar

Familie van Aart en medewerkers


2 juli 2024

bekijk alle berichten
Je was geweldig!

7 dagen open
tijdens het aspergeseizoen

Gratis
parkeren

voor de deur

Pinnen
kan bij ons in
de winkel

Asperge
cadeaupakketten

stellen wij samen
Winkel

Winkel

Wij hebben gedurende het aspergeseizoen een boerderijwinkel waar naast asperges en onze eigengemaakte aspergesoep ook allerlei heerlijke andere producten worden verkocht zoals krieltjes, eieren, ham, zalm, sauzen, roomboter, witte wijn en aspergebieren.