We hebben er weer veel zin in. Jullie ook?

 

Woensdag 27 maart start ons aspergeseizoen weer en gaat om 09:00 uur de boerderijwinkel open. 

 

Al weken wordt er met man en macht op het land gewerkt om de asperges in de juiste conditie uit de grond te krijgen, zodat je met de Paasdagen van een overheerlijke asperge maaltijd kunt genieten. Ook de winkel wordt momenteel in gereedheid gebracht. Naast asperges verkopen wij allerlei heerlijke producten, zodat je voor het klaar maken van je aspergemenu bij ons in één keer kunt slagen. 

 

Natuurlijk start op woensdag 27 maart ook onze schilmachine weer op. De geschilde asperges kun je zo gelijk in de pan doen als je thuiskomt. Heb je ook wat schillen nodig om soep te maken? Geen nood! Je kunt bij je aankopen ook een zak aspergeschillen van ons meekrijgen. 

 

 

Openingstijden

 

Het aankomende seizoen zijn wij alle dagen van de week open. Onze openingstijden zijn:

 

Maandag t/m vrijdag    09:00 – 18:00 uur

Zaterdag                        09:00 – 17:00 uur

Zondag                          09:00 – 16:00 uur

 

Hou onze social media goed in de gaten, want soms verruimen wij de openingstijden bij extra drukte voor bijvoorbeeld de feestdagen. Zowel Eerste als Tweede Paasdag zijn we open van 09:00 – 16:00 uur!

 

 

Handig zo’n bestelformulier!

 

Op onze website staat een bestelformulier. Je kunt hiermee de gewenste hoeveelheid asperges bij ons bestellen. Naast asperges staan hier ook allerlei andere producten op, zoals sausje, boter, peterselie en wijn. Als je het bestelformulier voor 12:00 uur s’morgens invult en ons toezendt, zorgen wij dat de bestelling dezelfde dag nog voor je klaar staat. Zo ben je altijd verzekerd van overheerlijke asperges. Link bestelformulier

 

 

 

Een verrassend aspergedessert voor je Paasmenu

 

Traditiegetrouw horen er asperges op het Paasmenu te staan. Je kunt ze klaar maken met ham of zalm, eieren en een botersausje, maar er zijn ook allerlei andere lekkere recepten op onze website te vinden. Wat dacht je van een originele afsluiting? Een coupe met roodfruit en in vanille gemarineerde aspergepuntjes. We kunnen je vertellen dat dit dessert succes gegarandeerd is. 

 

 

PAAS WINACTIE

 

Van zaterdag 30 maart tot en met maandag 1 april kun je meedingen naar een gratis liter aspergesoep. Via onze socials stellen we je een vraag waarop je direct een antwoord kunt geven. De mensen die het raden, kunnen in de week na Pasen een liter verse aspergesoep bij ons op komen halen. Houd onze socials dus goed in de gaten!

 

 

Sie Joe Soen!

 

Via onze socials hebben we al heel veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Iedereen is blij dat ze vanaf volgende week weer overheerlijke verse asperges kunnen krijgen. We verwachten jullie dan ook zeker vanaf woensdag 27 maart in grote getalen te verwelkomen in onze winkel. Het wordt druk en daar houden wij van!

 

Samen maken we er weer een mooi aspergeseizoen van! Tot snel.

 

Familie van Aart en medewerkers


25 maart 2024

bekijk alle berichten
De laatste nieuwtjes - maart 2024

7 dagen open
tijdens het aspergeseizoen

Gratis
parkeren

voor de deur

Pinnen
kan bij ons in
de winkel

Asperge
cadeaupakketten

stellen wij samen
Winkel

Winkel

Wij hebben gedurende het aspergeseizoen een boerderijwinkel waar naast asperges en onze eigengemaakte aspergesoep ook allerlei heerlijke andere producten worden verkocht zoals krieltjes, eieren, ham, zalm, sauzen, roomboter, witte wijn en aspergebieren.